Berichten

Jazzpodium DJS opzoek naar vrijwilligers
24 augustus 2015

Jazzpodium DJS bestaat al ruim 67 jaar. Jaarlijks worden er zo’n 90 live concerten georganiseerd in diverse genres als Jazz, Blues en Wereldmuziek. Dat kan alleen door inzet van vele vrijwilligers; mensen bij de bar, bij de deur, voor het geluid, voor de PR, voor onderhoud etc.

Momenteel echter komen we wat mensen te kort. Voor het nieuwe seizoen zijn we met spoed op zoek naar enkele enthousiaste mensen die ons kunnen helpen achter de bar en aan de deur. Ook zoeken we mensen die het geluid willen verzorgen (mixen) tijdens de maandelijkse Werelds avond. Als tegenprestatie biedt het Jazzpodium uiteraard gratis toegang tot alle reguliere concerten op het podium en dat zijn er jaarlijks nogal wat!

Lees meer


Twitter
14 augustus 2015

Hallo allemaal,

Sinds gisteren zijn wij, naast Facebook, nu ook te vinden op Twitter. Volgen is geheel gratis. Op Facebook komen vooral de weekendoverzichten en op Twitter komen de links naar een net toegevoegd evenement.

Lees meer


In de media: De Vonk
14 maart 2015

Zoals jullie misschien hebben op onze Facebookpagina stonden wij afgelopen woensdag in De Vonk. Laten we hopen dat door dit interview deze website meer bekendheid krijgt, waardoor alle locaties hier in de regio ook meer bekendheid krijgen, dus ook de kleine pareltjes.

Lees meer


Muzikanten gezocht
28 januari 2015

Wij zoeken goede amateur- of semi-professionele musici, groepen, duo’s en ensembles in de genre’s: klassiek, jazz, latin , wereldmuziek, singer-songwriters, pop, etc.

Lees meer


Wij zijn nu ook te herkennen
9 januari 2015

Beste muziekliefhebbers,

Bij deze willen wij u nog een gelukkig nieuwjaar wensen (het kan nog net) en een muziekvol 2015!

Sinds vandaag zijn wij ook te herkennen aan onze shirts. Mochten wij ook aanwezig zijn op een van de vele evenementen in de regio en ziet u ons lopen, dan kunt u gerust een praatje met ons maken. Daarnaast kunt u ons ook wijzen op evenementen die wij over het hoofd hebben gezien.

Lees meer


Een paar weken later…
2 december 2014

Het gaat goed met Uitgaan in 078.

Er komen steeds meer evenementen op de site te staan,
waardoor u een nog groter overzicht heeft van alle
evenementen in de regio.

Lees meer


De start van jouw avond
12 november 2014

Beste muziekliefhebbers,

Als muziekliefhebber is het soms lastig om alle websites van de diverse poppodia door te spitten om te kijken of er ergens nog een leuke band, artiest, muzikant, groep of DJ optreedt.

Lees meer

(0)

De website voor alle optredens in de regio 078.

UA-84219417-1