Azure Hiptronics @DJS


Evenementgegevens


Azure Hiptronics @DJS

Op zaterdag 15 april speelt Azure Hiptronics in Jazzpodium DJS. Deze eclectische elektronische band is ontstaan uit een ontmoeting bij een spontane jamsessie in 2006, heeft gespeeld op meerdere continenten en de nodige personele wisselingen doorgemaakt. Tegenwoordig bestaat Azure Hiptronics uit keyboardspeler Federico Solazzo, bassist Luciano Poli, drummer Satrinda Kalpoe en gitarist/toetsenist Rogier Schneemann.
Het concert in Dordrecht is onderdeel van de releasetour rondom het laatste album van Azure Hiptronics, Ignacio. De mythe wil dat de band in maart 2016, na een week van spelen en feesten op SXSW in Austin, Texas, een vreemde ontmoeting heeft met een reusachtig, goedaardig monster dat hangend aan hoge gebouwen de mensen op straat bespiedt. Als ze ontdekken dat het monster kan zingen, besluiten de Hiptronics-mannen hem Ignacio te noemen.
Ziehier de basis voor het verhaal van AH’s derde album, Ignacio: Chico en zijn hondje lopen over straat in downtown Austin, Texas en treffen er het beest aan, dat blijkt te kunnen zingen. Het verhaal van Chico en Ignacio verwerkten de bandleden in hun nieuwste muziek. Hun Ultrafunkatronicjazzhippop tjokvol robotzang, knallende ritmes en wereldbrede melodieën staat garant voor een buitenaardse ervaring.

Onze Dutch Jazz-avonden brengen elke derde zaterdag van de maand een liveband en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 5,-.

Datum: zaterdag 15 april 2017
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 20:30 uur / Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 10,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 5,-
www.jazzpodiumdjs.nl

(1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *