FLIGHT (Stones Tributeband) @ Partycentrum Concordia


Evenementgegevens


FLIGHT (Stones Tributeband) @ Partycentrum Concordia

Flight 12 december

Flight bestaat uit vijf muzikanten met liefde voor muziek n.l.

-Peter Vermeij

Heeft zijn bekendheid in 1982 gekregen met de “Jagger vertolking” van de Stones medley door de Stars on 45 van Jaap Eggermont. Sindsdien zijn veel “reclame spots”, waarbij de muziek van The Rolling Stones is gebruikt, van zijn “Jagger imitatie” voorzien.

-Frans van Deenen

Frans heeft in het verleden bij vele Haagse bandjes gespeeld. De bekendste uit die tijd waren de Scarlets. In een latere periode heeft hij met Big John Russell door Europa getourd.

-Eric Pronk

Heeft als ‘lefty’, bij verschillende groepen in de Haagse regio gedrumd. In bandjes zoals de Freelance Band, Billy the Kid, Livin’ Blues en Anouk was hij te horen.

Bij Flight vormt Eric met Frans een goed geoliede motor.

-Marcel van Rheeden

Marcel heeft in het verleden in verschillende bandjes gespeeld. Ook is hij veel gevraagd om muzikanten en bandjes te assisteren met zijn gitaarpartijen. Bij Flight heeft hij zijn plek gevonden en kan hij echt laten zien wat hij in zich heeft.

-Hans Hollestelle

Eén van de beste sessiemuzikanten die momenteel in Nederland werkzaam is. Heeft in het verleden in groepen als Ekseption, Beaugarde, Rainbow Train en Sandy Coast gespeeld. Is tevens actief als arrangeur en producer.

www.flightnow.nl

Aanvang 21:00 uur en de toegang is gratis.

Partycentrum Concordia, Dr. Bossersstraat 11, ’s-Gravendeel.

www.concordiasgravendeel.nl

 

(30)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *