Homegrown: Popschool Presents – Lleed & Emerald


Evenementgegevens


Op zondagmiddag 19 mei speelt presenteert de Popschool zich met twee talentvolle bands in Muziekpodium DJS.

De Popschool is gevestigd in de Popcentrale. Een plek waar al meer dan vijftien jaar muziekles gegeven wordt aan jong talent. Op de Popschool leren jonge, veelbelovende muzikanten over muziek schrijven, optreden en alle ander zaken om muziek maken heen.

Elk jaar staat er een veelbelovend jong bandje op Wantijpop en Big Rivers. Dit is zo’n waanzinnige ervaring voor Dordrechts future heroes. Ook Muziekpodium DJS wil een bijdrage doen aan talentontwikkeling. Deze middag komen twee van deze bands bij ons weer eens lekker ‘buiten spelen’.

Lleed bestaat nu anderhalf jaar en speelt stevige rock met een vleugje blues en funk. Eigen werk gecombineerd met covers van Nothing but Thieves en Royal Blood.

Emerald is een groovy band die afgelopen jaar al op Wantijpop stond. In hun repertoire verwerken ze nummers van Stevie Wonder, Jamiroquai, Red Hot Chili Peppers en vele andere bekende en onbekendere songs.

Homegrown brengt iedere derde zondag van de maand een live programmering van regionale talenten. Zowel jong talent als gerenommeerde musici krijgen de ruimte in deze serie middagconcerten. Geniet in een intieme sfeer van een avontuurlijke programmering.

Datum: zondag 19 mei 2019
Plaats: Muziekpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 14.30 uur / Aanvang: 15.00 uur
Entree: gratis
www.muziekpodiumdjs.nl

https://www.facebook.com/events/263291257883449/

(0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *