Klokrock 2017 part 1 @Partycentrum De Klok


Evenementgegevens


Klokrock 2017 part 1 @Partycentrum De Klok

Zaterdag 25 maart is dan zover, de eerste editie van Klokrock dit jaar.
Het concept is simpel 1 podium en 2 top bands
Met zoals gewoonlijk en we kunnen wel spreken inmiddels van onze huisband zal Unbend er weer zijn.
De Coverband Unbend , Begon in 1985 Als Huis-tuin- en keukenband , Maar heeft in de loop der jaren grote bekendheid gekregen.
Zo stonden ze onder andere in het voorprogramma van de Golden Earring.livin blues, powerplay,harry muskee ,harry slinger,mooiwark , rowwen heze en toni macaroni.
unbend is een band die met veel toewijding en energie iedere keer weer een overtuigende show neerzet. unbend is het beste te typeren als een (neder-pop rock band) .het repertoire van unbend is afwisselend, maar vormt zeker een eenheid..goed spelen van de nummers staat voorop.

Als tweede band staan The Bleaks voor de eerste maal op het podium van Klokrock.
De niet meer weg te denken Rock (’n Roll) coverband in de regio Drechtsteden en daarbuiten!’ Spijkerjassenrock, lyrische meezingers, foute dansklappers, en rammende kneiterhits. Dat is kort samengevat het repertoire van The Bleaks. Deze 4-koppige band knalt in één show alle hits van de jaren 60 tot nu op je af. Sla je drankje achterover, trek je dansschoenen aan en zorg dat je vooraan staat om mee te springen, zingen en dansen op de dampende beats!
It’s only Rock ’n Roll but I like it

Kaarten zijn verkrijgbaar a €12,50 bij DE KLOK KINDERDIJK en bij de volgende voorverkoop locaties PRIMERA ALBLASSERDAM, PRIMERA NIEUW LEKKERLAND, ESCADA NIEUW LEKKERLAND

De voorverkoop start op 4 februari 2017

(71)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *