Loud&Live Halloween @De Gooth Ridderkerk


Evenementgegevens


Loud&Live Halloween @De Gooth Ridderkerk

29 Oktober gaan de deuren van de Gooth open voor Halloween! Zoek je outfit bij elkaar, stof je vleermuizen af en join ons op een avond met Live Muziek en hopelijk meerdere griezels.

Featuring:
Drive By Wire

De zinderende alternative rockband Drive By Wire met charismatisch boegbeeld Simone Holsbeek (zang/gitaar), Alwin Wubben (gitaar), Jerôme Miedendorp de Bie (Drums) en Marcel Zerb (bas) is terug met een beest van een album; getiteld “The Whole Shebang”. De totstandkoming van dit 3e studio album ging niet zonder slag of stoot. Een druk tourschema door Europa (met o.a. Mudhoney en Kyuss Lives!), en een lang opname proces het heeft het nog meerdere sessies in verschillende studio’s gekost voordat de juiste sfeer, het magische moment op “tape” werd gepakt, geen perfectie maar de essentie, waar de band compleet één is met de muziek.

 

The Tiger Lovemachine
tigerlovemachine

Enkele hoogtepunten waren dit jaar een afgeladen grote zaal van Paradiso, support-act van Therapy?, White Cowbell Oklahoma en Claw Boys Claw. We werden op Bevrijdingsfestival Overijssel (120.000 prs. / BFO 15) in veel kranten en reviews genoemd als één van de hoogtepunten.


Entree is 5 euro
Had ik al gezegd dat als je verkleed komt je gratis naar binnen kan?

(11)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *