Vitesse LP-presentatie: From the Stable


Evenementgegevens


Donderdagavond 7 november wordt voor de liefhebbers van nostalgische Nederrock een gedenkwaardige avond in de Moonshine. Dankzij onze goede contacten is gelukt om een meer dan bijzondere LP-presentatie in huis te halen van de legendarische band Vitesse, met de titel From The Stable – The Vinyl Version (Limited Edition). Ter gelegenheid hiervan zullen er twee bijzondere optredens plaatsvinden. Allereerst de Vitesse-Tribute Springtime Confusion, voor het eerst in uitgebreide bezetting; er is een toetsenman aan de line-up toegevoegd. Daarna zal de plaat worden uitgereikt aan drie oud-leden van Vitesse: Jan van der Meij, Rudy de Queljoe en Turu Leerdam. Aansluitend zullen zij eenmalig een kort (4 of 5 songs) akoestisch optreden doen, met Springtime Confusion drummer Bas de Vries op percussie. Drumlegende Herman van Boeyen, destijds oprichter en enige constante factor in Vitesse, kan helaas vanwege gezondheidsredenen niet aanwezig zijn.

De LP is zeer bijzonder. Er staan unieke opnames op, waarvan een aantal nooit eerder zijn uitgebracht. Een kant in de bezetting met Herman Brood, mede-oprichter van Vitesse, en een kant met Jan, Rudy en Turu. Deze opnames xijn in 2018 boven water gekomen in de Arnhemse Stable Studio van de helaas in februari dit jaar plotseling overleden Roel Toering. Dat was een week na de presentatie van de CD Vitesse-From The Stable. De LP, uitgebracht in een genummerde persing van 300 exemplaren, bevat aan de Brood-Side, op 1 nummer na, dezelfde tracks als de CD. De kant met Jan, Rudy en Turu, The Other Great Side genoemd, bevat 7 nummers die juist niet op de CD staan. Uniek voor de fans!!

Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom, de entree is gratis.

Bekijk hier alvast een promo van het album om in de stemming te komen voor deze unieke avond: https://www.youtube.com/watch?v=G7-3XHcldZc

Wie meer wil weten over de LP kan een email sturen aan info@toartistagencyandmarketing.nl.

https://www.facebook.com/events/2171624636473743/

(13)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *