Welkom

Beste Muziekliefhebber,

Gelukkig mogen we langzaamaan weer beginnen met optredens. Laten we met z’n allen proberen er nog een goede tweede helft van het jaar de maken.

We proberen zo actueel te zijn en speuren bijna dagelijks het internet af op zoek naar nieuwe evenementen.

Heb je dus een evenement, of treedt je zelf ergens op? Neem contact met ons op en wij plaatsen het op de site en de FB pagina.

**************************************************************************

Vindt u het ook zo vervelend om al die websites af te zoeken om te zien of er ergens in de regio een concert of optreden is?

Of komt u er na een paar dagen pas achter dat er een optreden is geweest waar u graag naar toe had gewild, maar deze heeft gemist, omdat u er niets over gelezen hebt.

Dat is nu verleden tijd!

Op deze website vind u alle muzikale evenementen die er in de regio 078 zijn.

Deze non-profit website verzameld alle muzikale evenementen uit de regio 078 (Drechtsteden). Van Klassiek tot Metal, van de Blues tot Franstalige chansons, van Aprés ski tot Mantra’s en Singer-Song writers. Alles is overzichtelijk terug te vinden op datum en locatie.

Toch maar iets van een disclaimer:
Het kan natuurlijk voorkomen dat een evenement niet doorgaat of veranderd. Wij proberen daar bovenop te zitten. Maar het kan altijd gebeuren dat wij dit niet of te laat opmerken/doorkrijgen. Check daarom, voor de zekerheid, de website of facebook pagina van de organisator om teleurstellingen te voorkomen.

Uitgaan in 078
Nooit meer zoeken

Arno Carnas
www.DJDaddy.nl

.

.

.

.

(0)

De website voor alle optredens in de regio 078.

UA-84219417-1