De mensen achter Uitgaan in 078

Uitgaan in 078 wordt gerund door twee muziekliefhebbers, een vader en een zoon. Op deze pagina stellen wij ons voor.


Arno Carnas, de vader
Hallo,

Mijn naam is Arno Carnas, geboren in 1965 te Rotterdam en woonachtig in Alblasserdam. Van beroep ben ik tankwagenchauffeur bij de firma Schenk Tanktransport en rijd rond in de welbekende gele tankwagen van Shell. Na 6 jaar voor defensie gewerkt te hebben heb ik nog als buschauffeur gewerkt voor de maatschappijen ZWN en Connexxion. Als 14 jarige begonnen met het draaien van plaatjes in de buurtkroeg en na 35 jaar doe ik dat nog steeds. Samen met Sven draaien we nu op feestjes en partijen. Optredens bezoeken is ook een grote passie, al schiet dat de laatste tijd er een beetje bij in.
Maar dat is een goed voornemen voor 2015.


Sven Carnas, de zoon
Hallo,

Mijn naam is Sven Carnas, geboren in 1996 te Dordrecht en ook woonachtig in Alblasserdam. Op dit moment zit ik nog op school, maar naast het naar schoolgaan werk ik nog bij McDonald’s Alblasserdam. Hiervoor heb ik gewerkt bij Schenk Tanktransport als wasstraatmedewerker en iets langer dan een half jaar daarvoor heb ik nog een folderwijk gehad in Alblasserdam, waar ik samen met mijn vader en moeder woon.

Vanaf baby af aan ben ik opgegroeid met muziek, waarbij ik verschillende periodes heb gehad waarin ik fan was van een bepaald soort genre, met als voorbeeld, rond de eerste jaren van de middelbare school, Metallica. Daarvoor was het eigenlijk van alles door elkaar. Na deze periode ben ik vooral overgeschakeld op de (hardere) dancemuziek, maar ik kan natuurlijk ook genieten van de andere genres. Soms heb ik wel eens een periode waarin ik graag rock of hiphop luister, maar ik schakel al snel weer terug naar de dance. Misschien dat het wat te maken heeft met de leeftijd, haha!

Sven

Een van mijn hobby’s is het snowboarden. Ik ga graag op wintersport en maak er verslagen over voor een bekende wintersportsite. Wat natuurlijk bij wintersport hoort, is het après-skiën. Of in mijn geval, het après-snowboarden. Op de muziek die dan gedraaid of gespeeld wordt, kan ik ook van genieten. Lekker na een lange dag op de piste met een biertje in de hand samen met mede-wintersporters een feestje bouwen.

Mochten jullie nog vragen hebben voor mij, kunt mailen naar info@uitgaanin078.nl. U moet dan natuurlijk wel vermelden dat de mail voor mij bestemd is, en niet voor mijn vader.

Er rest mij nog een ding om te zeggen en dat is tot ziens op een van de vele evenementen!

(0)

De website voor alle optredens in de regio 078.

UA-84219417-1