As ft. Caedere , Eria d’Or & Downcast Collision @Popcentrale


Evenementgegevens


As ft. Caedere , Eria d’Or & Downcast Collision @Popcentrale

Wat is [As]? “[As] is het 33ste element in het periodiek systeem der elementen. Arseen wordt vaak beschouwd als een zwaar metaal dat gevaarlijk is voor de menselijke gezondheid.” – Wikipedia et al. Verder is het natuurlijk ook het overblijfsel van een vlammende Metal Night in de Popcentrale! Dezelfde metal, nog meer fire!

Line-up:
Caedere

Deze death metalband uit Deventer vervangt Onheil aanstaande vrijdag.
Hun muziek is te omschrijven als een mix van US blast death metal en Zweedse (old school) death metal. Atmosferisch en bruut, maar met een catchy randje.

Eria d’Or

Eria d’Or is een metalband uit Zuid-Holland. Hun muziek wordt gekenmerkt door sfeervolle melodieën en een dynamische opbouw van de songs, waarbij metal wordt afgewisseld met akoestische passages en zware grunts met gefluister. De bandleden zijn beïnvloed door een breed scala aan muziekstijlen, van doom/death-metal, rock en elektronica tot en met akoestische folk. Van 1998 tot en met 2008 waren zij regelmatig op podia in binnen- en buitenland te vinden. Hierna waren de bandleden actief in andere bands (o.a. Ball Noir, Orfeo en Sobek). In 2017 is Eria d’Or weer samengekomen voor enkele exclusieve optredens in de originele bezetting. In het kader van deze shows zijn de drie eerder uitgebrachte EP’s opnieuw uitgebracht in de speciale uitgave ‘Trinity’.

Downcast Collision

Musically Downcast Collision sounds like dark science; heavy, killer riffing and without much subtlety. Bold songs and dark vocals that deal with themes such as: violence, plagues of the undead, the visions of Lucifer, the killing of teenaged bullies and even travelling through another dimension to find clairvoyance. All that, while still managing to sound catchy enough for the melodies to get stuck in your mind and to never leave again.!

Entree: € 4,- v.v.k. | € 6,- d.v.k. | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

(7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *