Bateria Pulsa & Better Late Than Never @DJS


Evenementgegevens


Bateria Pulsa & Better Late Than Never @DJS

Het programmaonderdeel Homegrown van Jazzpodium DJS staat in het teken van een lokale band die bezig is met jazz, soul, blues of wereldmuziek. Elke derde zondag van de maand live muziek uit de regio.
Op de editie van zondagmiddag 23 april spelen twee bands, in een presentatie van educatieve projecten die geleid worden door Govert van der Kolm en Timothy van der Holst.
Rock- en bluesklassiekers en songs worden ten gehore gebracht door de band Better Late Than Never, een groep enthousiaste amateurmusici die les krijgen op de Popschool onder leiding van Govert van der Kolm.
Bateria Pulsa is van oorsprong een percussiegroep die al jaren geleid wordt door Timothy van der Holst. Voor dit project heeft hij een aantal deelnemers enthousiast weten te krijgen om andere instrumenten te leren bespelen. Een percussiegroep aangevuld met bas, gitaar, piano en vocalen. Zij spelen popclassics van onder meer Queen en Amy Winehouse.

Homegrown brengt elke derde zondag van de maand een live programmering van regionale talenten. Zowel jong talent als gerenommeerde musici krijgen de ruimte in deze serie middagconcerten. Geniet in een intieme sfeer van een avontuurlijke programmering.

Datum: zondag 23 april 2016
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 14.30 uur / Aanvang: 15.00 uur
Entree: gratis
www.jazzpodiumdjs.nl

(4)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *