Benefietavond A Pure Life @The Moonshine


Evenementgegevens


Benefietavond A Pure Life @The Moonshine

SLIEDRECHT – The Moonshine aan Stationsweg 3 stelt vrijdag 23 juni 2017 haar evenementenzaal Moonshine Central beschikbaar om deze benefietavond A Pure Life voor weeskinderen in Indonesië te realiseren. Tijdens deze speciale avond treedt het Sliedrechts bekende duo Crockett and the Free Candle op.

A Pure Life zet zich in voor de hygiëne omstandigheden in weeshuis Al Kaaf. Dit weeshuis ligt in Malang op Oost-Java, een van de grootste eilanden van Indonesië.

Tussendoor draait Feest-DJ Toine de avond aan elkaar en is de zeskoppige huisband van Erasmus aanwezig om hun muzikale kunsten ten gehore te brengen. Daarnaast is er nog meer muziek, Indo Food en schenkt The Moonshine een deel van de baropbrengst op deze avond aan dit goede doel.

Honderd kinderen
A Pure Life is opgericht door 4 Honours Programma-studenten die de opleiding HBO-V volgen aan de Hogeschool Rotterdam. Indonesië is geen derdewereldland, maar de kleinere dorpen hebben te kampen met grote armoede en ziekte. Voornamelijk infectieziekten komen veel voor, zoals de buiktyfus. In Al Kaaf wonen honderd kinderen en het weeshuis wordt geleid door één leider. A Pure Life wil samen met de kinderen een schonere leefomgeving creëren zodat ziekte minder voorkomt. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek, plannen en producten (zoals tandenborstels, schoonmaakmiddelen, materialen voor afvalcontainers e.d.) die in Indonesië aangeschaft worden, zullen er voorlichtingen gegeven worden zodat de kinderen en andere dorpelingen bewust worden van een schone leefomgeving.

Doneren:
Om dit te kunnen realiseren is er hulp nodig! Je kan op de avond zelf doneren. Ben je niet in de gelegenheid te komen, dan kan je via de website ‘Dream or donate’ een bedrag doneren om de kinderen in Al Kaaf te helpen.

(7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *