Corvin Silvester @Dredgetown Tent Event Sessions


Evenementgegevens


Corvin Silvester @Dredgetown Tent Event Sessions

Voor de September editie verwelkomen we Corvin Silvester.

Corvin Silvester (voluit: Corvin Silvester Keurhorst-van Wees) is zanger, gitarist en acteur. Hij schrijft eigen werk en giet dit in de vorm van mooie songs of passende filmmuziek.

Zijn eigen werk kenmerkt zich door de gelaagdheid van zijn teksten en de dynamiek van de muziek, muziek die ook vaak onder de noemer “Country Noir” of “Alternative Country” wordt geschaard, maar in Nederland prima onder de noemer “Singer/Songwriter” door kan gaan.

Corvin Silvester is ook actief in (en oprichter van) de bands Crowjane en C.C.Grand. Beide acts boeken succes en zijn te vinden op diverse festivals, nationale televisie en radio en werken samen met o.a. producer Guido Aalbers (Bertolf, Miss Montreal, Coldplay, Muse) 

Corvin Silvester produceerde in 2015 een track voor het project “Ever After”. De gehele opbrengst van dit project gaat naar de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging.
Naast het schrijven van mooie muziek is Corvin Silvester ook acteur in de televisieserie “De Terugkeer” van regisseur André van der Hout. Het eerste seizoen verschijnt in 2018 op de nationale televisie.

De ruimte is beperkt, dus vergeet je niet aan te melden via: tentevent@gmail.com.

Entree: 10,00
Inloop 15:00 uur
Om 15:30 trapt de gastheer af met 3-4 songs, waarna om 16:00 uur Corvin Silvester speelt.

(7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *