Country-line dansavond met de Terry White Band @De Plint


Evenementgegevens


Country-line dansavond met de Terry White Band @De Plint

Country-line dansavond met de Terry White Band.

Countrymuziek is weer hot en eindelijk is er waardering voor de steengoede country artiesten, die Nederland in dit genre rijk is. Met de Terry White Band komt een select gezelschap van de beste country zangers en country zangeressen/ muzikanten bij elkaar, voor een muzikaal feest van formaat naar de plint in Dordrecht.

De mooiste klassiekers, heerlijke ballads, maar ook spetterende uptempo line dansnummers wisselen elkaar af, in een veelzijdig topprogramma.
Het publiek wordt getrakteerd op bekende songs van Kenny Rogers, The Eagles, Linda Ronstadt, Lady Antebellum, Rascal Flatts, Randy Newman en Alison Krauss, maar ook minder bekende juweeltjes brengen de toehoorders in vervoering. Natuurlijk ontbreken meezingers als On The Road Again niet!

De country muzikanten hebben allen hun muzikale sporen ruimschoots verdiend en laten horen -en zien-, dat countrymuziek van alle tijden is! Met aansprekende arrangementen en ijzersterke solisten, is Terry White Band een onmisbare show voor de ware muziekliefhebber.

Waar : de plint Dordrecht , De thuisbasis van de The Western Dancers
Datum : 25 november 2017
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop € 7.50
Aan de deur € 8.50

Eetcafé de plint zal op deze avond met aangepaste kaart werken

(17)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *