Danny Ebbers @The Mood


Evenementgegevens


Danny Ebbers @The Mood

Danny Ebbers is geboren op 3 oktober 1973 in Dordrecht. Hij groeide op in een normaal gezin, samen met zijn oudere broer en zus. Danny had op jonge leeftijd al veel interesse voor muziek. Als klein kind stond hij namelijk al met een trommeltje tussen boerenkapel de Merweboertjes. En zo als altijd worden kleine kinderen groot en ook Danny ging zelf een instrument bespelen.

Op zijn trompet speelde Danny zich van de ene naar de andere kapel, om uiteindelijk uit te komen bij zijn grote liefde, de Merweboertjes. Bij dit gezelschap kreeg men al snel door dat Danny meer kon dan alleen maar spelen op zijn trompet, zijn stem was ook een aardig instrument. Al snel kwamen ze tot de conclusie dat Danny hier meer mee zou moeten gaan doen. Aangezien Danny al aardig wat mensen in het artiesten wereldje kende, duurde het niet al te lang of zijn eerste optreden was een feit. Al snel volgenden er meer aanvragen en werd het voor Danny duidelijk, dit bevalt mij wel. Na fantastisch op weg te zijn geholpen door meerderen collega artiesten uit Dordrecht, is alles in een stroom versnelling gegaan.

Danny is een graag geziende zanger op feesten en partijen , met zijn eigen sound en voorkeur voor het hollandse lied geeft hij aan elk lied zijn eigen wending. Kort om heeft uw een feest , dan moet Danny daar zeker bij zijn geweest.

(62)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *