Dansen bij DOOR


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 19 juni 2016


Dansen bij DOOR

Bruisend culturele hotspot DOOR Dordrecht start zondag 21 februari met een nieuw programma Dansen bij DOOR.  Samen met het Dordrechts Vinyl Collectief, een groep DJ’s met hart en soul, kan je de heupen losgooien op onstuitbare dansmuziek. Dansen bij DOOR is bovendien een fijne plek om met je vrienden bij te praten, van kunst te genieten en leuke mensen te ontmoeten. Voortaan wordt maandelijks Dansen bij DOOR  vervolgd op zondagmiddag 20 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni.

Van 16:00 uur tot 20:00 uur zetten Burn the DJ en DJ BK de dansvloer in beweging. Natuurlijk met dansklassiekers van James, Aretha, Sly, Otis en Stevie, maar ook one hit wonders van Gwen McCrae, People’s Choice of Jimmy James liggen op de pick-ups. En verwacht meer, zoals heerlijke afro-beat, reggae of Braziliaans. Uiteraard  is de naastgelegen bar open voor verkwikkende drankjes, praatjes, smakelijke soep en hapjes. Toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

 Draaier en Plaatwerker

Dordrechts Vinyl Collectief

Vinyl is helemaal terug. Een groep vrienden die een grenzeloze passie en liefde hebben voor het ‘zwarte goud’ hebben de koppen bij elkaar gestoken in het Dordrechts Vinyl Collectief. De zes DJ’s krijgen altijd elk dansfeest aan de praat  bij evenementen, clubs en festivals. De afgelopen decennia stonden zij onder hun  DJ-namen ‘Draaier & Plaatwerker’, ‘Burn the DJ’, ‘Charles, BK en Rob’ op Big Rivers, Voorstraat Noord, Merz, DOCK Dordrecht, Jazzpodium DJS en Kunstrand. Hun platenkoffers puilen uit van de beste sixties soul, verpletterende funk en disco, afrobeat, reggae en rhythm and blues.

Op de draaitafels liggen allerlei formats, van 45’ single’s, 12 inch tot LP’s. Trek je dansschoenen uit de kast!

(28)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *