Dead Cat Stimpy & Robbing Banks @Havana


Evenementgegevens


Dead Cat Stimpy & Robbing Banks @Havana

One-man-bands zie je niet zoveel, laat staan dat er twee op de zelfde avond op het podium staan. We zijn stiekem dan ook best een beetje trots dat we twee top acts hebben kunnen boeken die 18 maart de krullen uit hun kuif zullen spelen. Een unieke avond met Dead Cat Stimpy en Robbing Banks… die mag je echt niet missen!
Dead Cat Stimpy

2010, een stille jongen uit Delft (NL) deelt zijn eerste trappen uit aan een voeten-gebaseerd drumstel terwijl hij wat gitaar eroverheen pingelt. Met enkel een punkdrum achtergrond, is dit gevoel van totale controle verslavend.

Fast forward naar 2015, zijn schreeuw is luider geworden, zijn trappen harder en z’n gitaar viezer. Meer en meer wordt een finger-picking rockabilly gitaargeluid vermengt met gruizige garagepunk en bluesy slide gitaar, en deze eigen sound is klaar om naar buiten gebracht te worden. Het podium delen met persoonlijke helden als Beat-man en zijn Monsters, de Puta Madre Brothers, John Schooley en Demented Are Go inspireert hem nog extra om zijn eigen stijl onder eigen controle te houden.

Eind 2016 tourde hij nog door Europa met the Retarded Rats en nu staat, of eigenlijk zit, hij bij ons met zijn unieke stijl en aanstekelijke show. Een rustige knul voor het podium, een bezetene op het podium, en zeker vies en hard op je platenspeler met zijn 12″ vinyl release “Uneasy Grounds”, uit op off-label records!

 

Robbing Banks

is a one man garage band. Short, fast, raw & loud songs with drums, guitar and vocals played by one man.

(20)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *