Flavours HITS HOME BASE @Dolhuis


Evenementgegevens


Flavours HITS HOME BASE @Dolhuis

FLAVOURS HITS HOME BASE

■ Datum: Zaterdag 4 februari 2017
■ Locatie: Dolhuis
■ Adres: Dolhuisstraat 55, Dordrecht
■ Tijd: 23:00 – till late
■ Tickets: Online / Door / And Presale @ Jolly Good Jeans Ringer Sportplaza Velvet Dordrecht Summerdays Zonnestudio & Kapsalon
■ Line-up:
René Amesz
Jasper Clash
Roger Cadiz
Robbie Taylor
– MC/Vocaliste Auxs Cruz
■ Genres: Deephouse / Club / Classics / Techhouse / 21+

FLAVOURS HITS HOME TOWN
Na succesvolle edities afgelopen zomer van Flavours op de Scheveningse boulevard en in Club John Doe op het Rembrandtplein in Amsterdam kon het niet anders dat Flavours in home town Dordrecht zou gaan neerstrijken.

4 februari gaat dit plaatsvinden in het prachtige Dolhuis Dordrecht en wij gaan dit groots aanpakken.
Allereerst door een waanzinnige DJ Lineup zoals:
René Amesz
Jasper Clash
Roger Cadiz
Robbie Taylor
Auxs Cruz
Alle welbekend van o.a. Metz The Real House Event, 010Borrel, Corto Dimanche en Een ‘Gers’ Feest en vele andere grote events in binnen en buitenland, zoals jullie gewend zijn zullen zij een waanzinnige set neerzetten.

Zoals de trouwe bezoekers van Flavours van ons gewend zijn is er ook volop entertainment aanwezig.
Dans bureau Exclusivo Dance & Entertainment bekend van Crazyland enCorto Dimanche verzorgt de dansers en danseressen die met hun extravagante outfits geweldige blikvangers zijn en vele hoofden zullen doen draaien.

Daarnaast zal live Saxofonist Kevin Alexander de DJ’s bijstaan met zijn freestyle sax kunsten. En uiteraard is onze resident Vocaliste/MC Auxs Cruz ook van de partij. Zij weet als geen ander hoe zij deze avond op zijn kop weet te zetten.

FLAVOURS is meer dan een avondje uitgaan. FLAVOURS is een beleving voor de volwassener feestgangers. Bij aankomst ligt de loper letterlijk al voor je uit. Je wordt vriendelijk ontvangen door onze gastvrouw, en de gehele avond is onze vaste Flavours fotograaf (Cesar Mario de Miranda,Captured Moments) aanwezig die de mooiste foto’s maakt van jou en je vrienden.

Het Flavours Concept resulteert in een bomvolle dansvloer vanaf het begin, tot aan de laatste minuut. Dus mis deze avond niet, zet hem in je agenda en reserveer snel je kaarten online of koop ze bij een van onze voorverkoop adressen, zodat jullie verzekerd zijn van een waanzinnige FLAVOURS avond in het Dolhuis 4 februari in DORDRECHT.

Tickets zijn vanaf maandag 9 januari verkrijgbaar bij onze voorverkoop adressen Jolly Good Jeans Ringer Sportplaza Velvet Dordrecht enSummerdays Zonnestudio & Kapsalon

Of bestel je tickets nu al online:
https://shop.link2ticket.nl/S/Chan/A1hXcUMFf19BUw?link=A1hXcUMFf1lBVw&channelid=A1hXcUMFf19BUw

www.flavours-events.nl
www.facebook.com/flavours-events-nl
www.instagram.com/flavours_events_nl
www.dolhuis.com

■ Heb je een verjaardag, jubileum of iets anders te vieren? Informeer naar de speciale mogelijkheden! We denken graag met je mee om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

■ Parkeren
Er is volop parkeergelegendheid aanwezig in de nabije omgeving van het Dolhuis. Wij adviseren echter om ons evenement te bezoeken met het openbaar vervoer of te zorgen voor een BOB. Zo komen we allemaal weer veilig thuis en zien we elkaar de volgende editie ook weer!

(18)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *