Guus Bok met XL Liveband @Ridderkerk


Evenementgegevens


Guus Bok met XL Liveband @Ridderkerk

Zomerconcerten zorgen voor sfeer in Winkelhart Ridderkerk. Dit jaar kan de SER (Stichting Evenementen Ridderkerk) u weer een concertreeks aanbieden.

Het winkelend publiek kan van begin mei tot eind september op vrijdagavonden en een aantal zaterdagmiddagen, genieten van de muzikale prestaties van –merendeel- Ridderkerkse muziekgezelschappen, tijdens de inmiddels traditionele zomerconcerten.
Een gevarieerd muziekprogramma van Nederlandstalig tot Klassiek en van Engelstalig Pop tot Instrumentaal verzorgd door verschillende muziekverenigingen, jeugdorkesten, bands en koren.

De concerten worden gehouden onder de overkapping (Pagodetent) bij het winkelcentrum Ridderhof. Op vrijdag 9 juni vindt er een extra lang concert plaats verzorgd door de jubilerende Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer (125 jaar plezier in muziek).
Uitzondering is het concert van vrijdag 2 juni 2017. Dit concert van Ridderkerker Guus Bok met zijn XL Liveband vindt plaats op een groot podium op het Koningsplein. Dit optreden is mede mogelijk gemaakt door alle horecavestigingen aan het Koningsplein.

De winkeliersvereniging Ridderhof zorgt voor een 40-tal stoelen en mede dankzij de Stichting Fonobori worden er dit jaar extra stoelen geplaatst, waardoor u ontspannen kunt meegenieten. Ook kunt u op het aangrenzende terras van Brasserie Restaurant Downtown het luisteren combineren met een consumptie. Dubbel genieten dus!

(5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *