Hierophant & Support @Popcentrale


Evenementgegevens


Hierophant & Support @Popcentrale

Northcote staat vooral bekend om het jaarlijkse festival. De organisatie presenteert sinds dit jaar ook losse concerten en showcases. Hier zie je de beste hardcore en punk bands van dit moment! Zo vind je in Bibelot het hele jaar door losse shows én een van de grootste hardcore/punk events van Nederland. Support your scene!

Tijdens deze eerste editie een stevige en diverse line-up:
HIEROPHANT (IT) vertegenwoordigt sinds 2010 Italië in de scene. Na de release van het eerste album ‘S/T’ tourt de band non-stop door Europa. Vervolgens tekent Hierophant bij Bridge Nine Records en kwamen de platen ‘Great Mother: Holy Monster’ en ‘Peste’ uit. Voor de liefhebbers van deathpunk en het hardere hardcore werk.

ABSOLVE brengt een harde mix van hardcore gevoed door persoonlijke conflicten. De vijfkoppige formatie bracht onlangs zijn eerste EP uit via Kick Out The Jams. Voor fans van Death Threat en No Innocent Victim.

ROTT ‘N DAMNED klinkt pissed as hell. Deze band heeft de geschiedenislessen ten harte genomen en dat hoor je. Met stevige invloeden van moderne metalcore en first wave bands als Black Flag en DRI.

Kaarten kosten €10 en bestel je hier

(15)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *