Homegrown: Faces in the Crowd @DJS


Evenementgegevens


Homegrown: Faces in the Crowd @DJS

Jazzpodium DJS presenteert onder het kopje Homegrown maandelijks een lokale band die bezig is met jazz, soul, blues of wereldmuziek. Elke derde zondagmiddag van de maand goede muziek uit de regio. Op zondag 21 mei speelt Faces in the Crowd in het Jazzpodium.

De akoestische formatie Faces In the Crowd is een initiatief van Debora Kojongian. Zij en twee andere vocalisten, Rachel Langenberg en Gaby de Kruif, brengen een ronduit soulvol repertoire over het voetlicht. Begeleid door sterke musici als bassist Fransje Manuputty en gitarist Tom Punt maken ze er een swingend geheel van. De krachtige meerstemmigheid staat als een huis. Genres switchen van soul naar pop, met bekende nummers van bijvoorbeeld Jessie J, Chaka Khan, Mariah Carey, Simply Red, Lisa Loïs en Ledisi.

Homegrown brengt iedere derde zondag van de maand een live programmering van regionale talenten. Zowel jong talent als gerenommeerde musici krijgen de ruimte in deze serie middagconcerten. Geniet in een intieme sfeer van een avontuurlijke programmering.

Deur open: 14.30 uur / Aanvang: 15.00 uur
Entree: gratis www.jazzpodiumdjs.nl

(3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *