HUISKAMERZ #11


Evenementgegevens


HUISKAMERZ #11

Huiskamerz is een maandelijks terugkerende avond in de bovenzaal van Merz, met een avondvullend programma vol met muziek, theater, poëzie en alles wat daartussenin zit!
Elke eerste donderdag van de maand van 20:30 tot 22:30 uur. Entree bedraagt 4 euro.

Aanstaande donderdag 2 april zal de 11e editie plaatsvinden van HuiskaMerz, met dit keer:

INAM PROJECT

inam

Inam en Case maken samen muziek en videoclips. Ze wonnen onlangs de publieksprijs voor de film ‘Vliegen’ van het Dordtse YouTube festival. Case volgt al jaren het leven van iNam die het syndroom van Down heeft en zo’n 50 filmpjes per jaar op YouTube plaatst.

MAMA’S AAN DE POORT

Een unieke én ludieke klaagzang voorstelling voor vrouwen en (geduldige) mannen. Geïnterpreteerde zang, dans en theater met veel uitgeademde overgave. Ingrid en Vivian studeerde beide aan het conservatorium. Ingrid speelde in meerdere bands schreef liedjes voor onder andere Cloussau en is zangcoach bij programma’s zoals ”The Voice” in België. Vivian werkte samen en zong mee met onder andere VOF de kunst en was onlangs te gast in de ochtend show van Giel Beelen met Kitty Mchugh.

CANVAS BLANCO

Afgelopen januari brachten ze hun eerste album uit. Het debuut van Canvas Blanco is als een jongensboek vol vertier, verbeelding en verwondering. ‘Call Me Lucky Fat Or Skinny’ staat voor ambachtelijke en tegelijkertijd avontuurlijke liedjes. Frontman Jozua Koffeman bezingt met lichte snik de dynamiek van stad & platteland, traditie & heden en fictie & realiteit. Het muzikale blikveld is breed gehouden met akoestische, dromerige en klassiek ingekleurde composities.
Americana en Alt Country met een gedistingeerd stedelijk randje.

GEZOCHT!
Voor aankomende edities van Huiskamerz zijn we altijd op zoek naar talent op het gebied van muziek, cabaret, performance art, toneel, dichtkunst etc. Wil jij ons podium betreden, neem contact op met Koosje.

(15)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *