HuiskaMerz #27 @Merz


Evenementgegevens


HuiskaMerz #27 @Merz

HuiskaMerz is een maandelijks terugkerende avond in de bovenzaal van Merz, met een avondvullend programma vol met muziek, theater, poëzie en alles wat daartussenin zit!

Deze editie op ons podium:

JACOLINE DE HEER – POËZIE
Jacoline schrijft gedichten en regelmatig draagt ze op diverse poëziepodia in het land haar gedichten voor. Ze viel met haar gedichten in de prijzen bij schrijfwedstrijden als Write Now, de Nijmeegse Literatuurwedstrijd en belandde achtereenvolgens drie keer in de top 20 van de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd.

JOHN KLEPPE – COMEDY
John zette eind 2013 zijn eerste stapjes op het podium en treedt sindsdien als cabaretier/comedian op door heel Nederland. De zoon van een melkboer is geboren en getogen in Zeeland, woonde een lange tijd in Noord-Brabant, maar is met zijn directheid en nuchtere kijk nu helemaal op zijn plaats als inwoner van Rotterdam. Soms zijn zijn grappen doordacht, soms niet. Soms gaan zijn grappen ergens over, soms niet. En soms zijn zijn grappen om te lachen…

JESSY YASMEEN & FABIAN – ZANG
Singer-songwriters Jessy en Fabian hebben voor deze editie van HuiskaMerz een gezamenlijk optreden in petto. De muziek in deze setting is voornamelijk folk, country en blues.
Jessy Yasmeen is een 22-jarige singer-songwriter uit Rotterdam. In de afgelopen 2,5 jaar heeft Jessy op meer dan 70 podia gestaan waaronder; RotterdamseKost, het Paardcafe en de Kroepoekfabriek.
Fabian zijn muziekstijl is niet in één woord samen te vatten. Invloeden van blues americana vormen de rode draad die door zijn nummers verweven zijn. De kwaliteit van deze veelzijdige muzikant met Spaanse roots blijft zeker niet onopgemerkt, zo blijkt uit de deelname aan ‘De Beste SingerSongwriter van Nederland’, een optreden in televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’ en hij verzorgde het voorprogramma van onder andere Eric Bibb.

(23)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *