Jan de Bruijn Band @DJS


Evenementgegevens


Jan de Bruijn Band @DJS

Blues en rock recht uit het hart is vrijdag 14 april wat de pot schaft in Jazzpodium DJS bij het optreden van de Jan de Bruijn Band.
Jan de Bruijn (Rijsbergen, 1958) speelt al meer dan 35 jaar de blues. In de jaren 80 met de formatie The Crew, een ijzersterke rhythm & bluesformatie die jarenlang en toonaangevende rol speelt in het clubcircuit en optreedt op toonaangevende festivals zoals Peer (B), Poitiers (F) en Moulinblues.

Als eind jaren 80 The Crew op zijn hoogtepunt stopt, gaat Jan steeds meer zelf muziek schrijven en begint met een select groepje muzikanten de Jan de Bruijn Band, met compacte, hitwaardige songs die soms tegen de poprock aan schurken. In het begin van de jaren 90 start hij The Gonnabee’z, opnieuw een combinatie van een selecte groep Nederlandse en Belgische popmusici en opnieuw met zijn zwager Pieter van Bogaert op de toetsen.

Jan de Bruijn heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel.

Deur open: 22.00 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

(4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *