JazzLab Session: Tribute to 2016 @DJS


Evenementgegevens


JazzLab Session: Tribute to 2016 @DJS

Op zaterdag 28 januari staan de overleden grootheden van 2016 centraal tijdens de Jazzlab Sessions in Jazzpodium DJS. Een aantal bekende en onbekende jazzmusici uit de regio spelen, op geheel eigen wijze, composities van onder anderen Prince, David Bowie, Sharon Jones en Maurice White van Earth, Wind & Fire. In diverse bezettingen zullen de musici de essentie van jazz-improvisatie pakken, met als vertrekpunt de prachtige composities van deze grootheden. Deze songs zijn vaak gebruikt binnen de jazz en hebben bewezen uitstekend materiaal te zijn om op te improviseren. Het repertoire is zeer uitgebreid.

De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te beklimmen en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering.  Al met al belooft het weer een gevarieerde avond te worden.

Tijdens de maandelijkse JazzLab Session komen bekende en minder bekende musici uit de regio samen om in een paar uur tijd een show neer te zetten. Vandaag staan in 2016 overleden grootheden als Prince, David Bowie, Sharon Jones en Earth, Wind & Fire’s Maurice White en George Michael centraal.

Gegevens

Datum:
januari 28
Tijd:
9:00 pm – 11:00 pm
Kosten:
€ 5

(10)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *