ToBe gaat Vreemd met: John Kostermans


Evenementgegevens


John Kostermans

john kostermans nieuw

VRIJDAG 4 september: ToBe gaat Vreemd met: John Kostermans

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl

 

De avond wordt om 20.00 uur ingeleid onze huismuzikant Silvio Blom. Daarna is rond half negen de beurt aan John Kostermans.

John Kostermans heeft een muzikale achtergrond in flamenco en vervolgens een aantal jaren gewerkt met een Madrileense zangeres. Samen componeerden zij nogal poëtisch getinte muziek en teksten, de flamenco akkoorden waren daarin nog duidelijk herkenbaar. De afgelopen vier jaar is hij een hele nieuwe weg ingeslagen. Hij performed nu alleen en heeft een solovoorstelling “Oscar…verdroomt zich”, een geheel zelf geschreven verhaling doorspekt met eigen songs. Tevens speelt hij graag zijn eigen Engelstalige repertoire met de muzikale kleuren van de jazz en de blues. Soms melancholiek, dan weer rauw of zacht. Hij houdt ervan om het publiek te prikkelen met zijn teksten, dus hij nodigt je graag uit: kom luisteren en kijken!

 

Rond 21.30 leidt Silvio de jamsessie en het open podium in.

 

(14)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *