Koningsdag @’t Avontuur


Evenementgegevens


Koningsdag @’t Avontuur


Op Koningsdag de leukste live bands in Rockcafé ’t Avontuur!

Richttijden:
14.00 uur: Kroeg open.

15.00 uur: BOERENSYNDICAAT ofwel “De Boeren”

Passionele wereldsche muziek van de broeierige jungle tot de kaalgeslagen poesta, van het hete zand tot de koude grond. Walsjes galmend door beregende straten, tango’s weerklinkend vanuit stoffige binnenplaatsjes en polka’s die de grasvlakten doen trillen. Een smakelijk gerecht van gitaar, accordeon / orgel, drums/percussie, bas en veel stemmen.
Nee, nee, nederlandstalig; dus geen ondertiteling.

16.30: Hunted Down

Verwoestende drums, krachtige baslijnen, rauw en melodieus gitaargeweld samen met ruige en ruwe vocals; dat is Hunted Down!
Hunted Down is een Rock band uit Dordrecht, opgericht in september 2012 door Paul, Nils, Cis en Simon. Vanaf 2013 tot 2015 was Jessica de frontvrouw. In deze bezetting werd een demo opgenomen en is een aantal keren opgetreden, waaronder een deelname aan de Bandboost die strandde in de halve finale. Jessica besloot hierna te stoppen.
Sindsdien heeft de band verder gezocht naar een nieuwe vocalist. In januari 2016 werd die gevonden in Paul. Met een mix van verwoestende drums, krachtige baslijnen, rauw en melodieus gitaargeweld, aangevuld door de ruige en ruwe stem van Paul, is Hunted Down klaar om menig podium te veroveren.
Eind 2016 is de band de studio ingedoken om hun debuut, de EP ‘Out of the Dark’, op te nemen die in het voorjaar van 2017 uitgebracht wordt.
De band bestaat uit:
Paul van der Bol – Zanger
Paul Souljé – Lead Gitarist
Nils Schneiders – Slaggitarist
Cis Geschiere – Bassist
Simon Hetem – Drummer

19.30: Here Today

New Wave Dutch Garagerock.
Vocals/Guitar: Olaf de Lange
Bass: Nathan de Graaf
Drums: Rikkert Kraaienbrink

21.30: The Empyrean

The Empyrean combineert dikke gitaarsolo’s met catchy refreins en verhalende thema’s in hun dynamische alternatieve hardrock
en presenteert hun sound met een energieke liveshow, waarin door de hele zaal wordt gesprongen.
Op 7 januari 2017 kwam het goed ontvangen debuutalbum ‘Forlorn’ uit.

(31)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *