Lepeltje Lepeltje 2017 @Weizigtpark


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 28 mei 2017


Lepeltje Lepeltje 2017 @Weizigtpark

Lepeltje Lepeltje komt tijdens het lange weekend van Hemelvaart voor de tweede keer naar Dordrecht. Van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei zijn er weer de meest uiteenlopende gerechten in het Weizigtpark te proeven. Ondertussen spelen bands en DJ’s de heerlijkste muziek, vermaken de kids zich optimaal en is er ook nog een mooie-spullen-markt. Zoals altijd is de toegang gratis. Kortom: hét recept voor een heerlijk Hemelvaartsweekend parkhangen!

ETEN
Mobiele keukens serveren vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent. Lepeltje Lepeltje werkt graag samen met Dordtse partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien wat je in huis hebt?
Vul dan dit formulier in: bit.ly/LLaanmeldenkeukens

MUZIEK
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ’s de toon zetten. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op. Reken maar dat de sfeer er goed in komt.

MARKT
Lepeltje Lepeltje werkt voor de markt samen met de dames van Winkels op Wielen. Van vrijdag tot en met zondag vind je hier (vintage) mode, originele items voor je interieur, bijzondere kunst, vrolijke kinderkleding of ambachtelijke streekproducten.

KINDEREN
Voor de kleinste bezoekers is er elke dag een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Je hebt geen kind meer aan ze!

MEEWERKEN?
Lepeltje Lepeltje zoekt mensen die hun steentje willen bijdragen aan dit mooie festijn, zowel voor als achter de schermen. Van opbouwers tot sfeerbeheerders en van kassiers tot helpers bij het kinderprogramma. Is dit iets voor jou?
Schrijf je dan in via bit.ly/LLaanmeldenvrijwilligers

OPENINGSTIJDEN
Donderdag: 12.00 – 23.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 00.00 uur
Zondag: 12.00 – 22.00 uur

(27)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *