Los Hermanos Martinez y Morelo @DJS


Evenementgegevens


Los Hermanos Martinez y Morelo @DJS

Het trio Los Hermanos Martinez y Morelo zorgt zondagmiddag 2 april in jazzpodium DJS voor een bij voorbaat bijzondere Jazz op Zondag. Los Hermanos Martinez y Morelo is het nieuwe trio rondom drie uiterst ervaren musici: Juan Martinez, Miguel Martinez en Eric Vaarzon Morel.
Beide broers Martinez hebben zich vanaf midden jaren 90 onderscheiden als veelzijdige en eigenzinnige saxofonisten die in deze groep hun jazz-achtergrond koppelen aan hun Spaanse ‘roots’. Eric Vaarzon Morel geldt als de Nederlandse flamencogitarist. Hij woonde en werkte een tijd in Madrid en Sevilla, waar hij met de groten uit de flamenco samenwerkte. Inmiddels geniet hij bekendheid op de internationale concertpodia en in de Nederlandse theaters.
Een ontmoeting in de stad Cádiz (Andalusië) vormde de aanleiding voor deze samenwerking waarin flamenco en jazz elkaar verrijken, geïnspireerd door gezamenlijke helden als Camarón de la Isla, Paco de Lucia, Chano Domínguez en Federico García Lorca. Spannende muzikale ontmoetingen met opwindende muziek in de unieke bezetting van sopraan/altsaxofoon, baritonsaxofoon en flamencogitaar.

Datum: zondag 2 april 2017
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 14.30 uur / Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 10,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 5,-
www.jazzpodiumdjs.nl

(6)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *