Party DJ Muxxie @Candlelight


Evenementgegevens


Party DJ Muxxie @Candlelight

muxxie

Hoe het ooit allemaal begon…

Dj muxxie kwam 27 augustus 1980 op deze planeet genaamd aarde terecht.

Al op vroege leeftijd kwamen de mensen om hem heen tot de conclusie dat hij een echte druktemaker was met muziek.

Zingen was aan hem niet besteed, wat het beste tot zijn recht kwam op school waar hem vriendelijk doch dringend werd verzorgd STIL te zijn tijdens de lessen muziekvorming…

Hierdoor besloot hij omdat hij toch echt gek was op muziek, wat de buren zich nu nog kunnen herinneren om te gaan draaien.

De eerste echte aanraking met muziek was toen hij door een stel vrienden gevraagd werd om te draaien op een schoolfeest.

Dit werd een succes en al snel kreeg dj Muxxie steeds meer aanvragen om feesten en partijen te voorzien van muziek

Het hoogtepunt van de eerste 2 jaren was toch wel het regelmatig optreden in hotel America in hoek van holland zijn eerste discotheek ervaring.

Maar na een tijdje kwam Muxxie er toch achter dat het feestcafe (apres ski) draaien hem veel meer trok en zo belande hij via diverse cafés en dansgelegenheden uiteindelijk in de Big Ben op het stadhuisplein in Rotterdam.

Hier vestigde onze plaatjesdraaier zich uiteindelijk voor enkele jaren samen met zijn vaste partner in crime dj Kinky-D.

Alleen tijdens deze 3 jaar dat Muxxie hier bijna non stop werkte kwamen er wel steeds meer aanvragen van het hele land binnen, wat dus uiteindelijk niet meer te combineren was, waarna hij zijn residentschap dus opgaf en we belanden zo op de dag van vandaag!!

Inmiddels heeft onze vrolijke vriend dus in de leukste zaken, o.a. Villafiesta, Cafe Japie, Bloopers, Shooters, Prins van Oranje, Het Eiland, enz enz op de mooiste locaties en gezelligste feesten gestaan en is hij inmiddels al jaren resident in Pakesake Goes.

Voor verdere informatie kunt u terecht op deze website onder het menu informatie, hier ziet u wat Dj Muxxie voor u bedrijf en of feest kan betekenen

Dus onthoudt het goed….. Muxxie is nog lang niet uitgefeest!!!!!!

See Ya @ a Partyplace ! ! !

(18)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *