Raymond Pluimert @Tapperij FF Nix


Evenementgegevens


Raymond Pluimert @Tapperij FF Nix

raymond-pluijmert

Raymond Pluijmert

Geboren op 24-12-1982 te Dordrecht.


Als klein kind was ik al bezig met muziek, meezingen met Andre, Frans en al die andere grootheden. Opkijkend naar al die cover artiesten…..

Vanuit een geintje is het voor mij allemaal begonnen, dat is nu ongeveer een jaar of 10 geleden. Natuurlijk dromen we er allemaal van,
maar ik vond het ook wel heel spannend om voor een groep mensen mijn ding te doen! Tot ik de keuze kreeg om een zaterdagavond, helemaal solo,
te vullen in mijn stamcafe. Van enkele nummers op een avond met een pilsje in de hand, werd ik ineens gevraagd om te komen zingen! Alleen!
En dan ook nog de hele avond!

Stikzenuwachtig en slechts enkele nummers kennende ben ik er blanco ingegaan, “al kan ik er niet veel,
ik zal ze brengen alsof mijn leven er vanaf hangt” was de gedachte en met succes! De zenuwen maakten al snel plaats voor vreugde,
een klim op het biljart en het opruien van de menigte. Dit was super! En met dat gevoel stap ik nog steeds de kroegen binnen en de podia op!

Vanaf dat moment ging het hard en ik heb in de jaren menig cafe, feest, communie, etc. mogen vermaken met veel plezier,
maar nu is het tijd voor de volgende stap!

Na “ik blijf toch komen”, ook een ideetje van mij, is het nu tijd om zelf de spotlights op te zoeken met “zo heb ik het nooit bedoeld”.
Deze cover van Andre Hazes is omgebouwd tot een lekkere foxtrot, maar met de serieuze snik van Dre er nog steeds in aanwezig!

Met vriendelijke groet,

Raymond Pluijmert

(9)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *