Rocking Nights: The Forbidden Wizards, Stiknaats, Zonde @Popcentrale


Evenementgegevens


Rocking Nights: The Forbidden Wizards, Stiknaats, Zonde @Popcentrale

Rocking Nights met The Forbidden WizardsStiknaatsZonde
Klinkt als: rauwe punk uit de regio!
 
De band begon als een grap met hun eerste lied ‘Tickle My Pickle’. Terwijl punk vaak juist wat serieuzere teksten heeft, laten The Forbidden Wizards zien dat de muziek op zichzelf interessant genoeg is zonder politieke ladingen. Hun eerste EP ‘Two Guys, A Girl, and A Pizza Place” (analoog opgenomen bij Duct Tape Studio in Rotterdam) is één grote shout-out naar Amerikaanse 90’s sitcoms. Als je wilt moshen terwijl je toegezongen wordt over o.a. George Costanza en Chanandler Bong, moet je ze zeker live niet missen! Let op – hun langste nummer duurt 2 minuten, dus wees nooit te laat. Klinkt als: Dead Kennedys meets OFF!
 
Stiknaats is een grunge/punk band die de klanken van de begin jaren 90 snapt en het op eigen manier terug jouw gezicht in schuift.
Zo ongewoon, raar, en onverwachts als de bandnaam klinkt, is ook elk optreden. Met onder andere invloeden van NirvanaThe Offspring & Primus maken ze eigen creaties waardoor het publiek nooit echt zeker weet wat het moet verwachten.
De teksten bevatten humor en een portie dagelijkse wrok, dus krab je korstjes open en laat de decibellen door je trommelvliezen suizen.
 
Zonde

Zonde is ontstaan nadat Ries (zang en drums) en Colin (bas en achterzang) in 2009 samen hadden gejammed. Er was een klik en voordat Hyves verdween werd er weer contact gelegd en verdere gegevens uitgewisseld om mekaar niet uit het oog te verliezen.
In 2013 stond spontaan het idee bij deze heren om samen een snelle punk/hardcoreband te vormen. Zo gezegd, zo gedaan! Zonde kent vele gezichten en is van een 4-mans naar 3-mans naar 5-mans (eigenlijk 4 heren en 1 dame) en weer terug naar een 3-mans formatie gegaan!
Nu is het powertrio klaar om te knallen en zetten deze 3 niet serieuze heren met serieuze boodschap iedere zaal op zijn kop!
 
 
Entree: € 2,- v.v.k. € 4,- deurverkoop | Zaal open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

(27)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *