Room for Error @Havana


Evenementgegevens


Room for Error @Havana

Eind 2013 richte Melvin Dobbe, na jarenlang in een familieband te hebben gespeeld, zijn eigen band op. Tijdens het wachten in een warmspeel kamertje van een plaatselijk radio station liep de band tegen hun uiteindelijke naam aan, het betreffende kamertje droeg namelijk de naam:

Room for Error

In de afgelopen drie jaar hebben de jongens zich ontwikkeld tot een hechte band. Ze spelen een mix van covers en eigen nummers. Door de uiteenlopende muzikale voorkeuren in de band is hun repertoir veelzijdig maar de jongens weten elkaar hierin altijd weer te vinden. Hun style is Pop/Rock met invloeden van de Blues.

Room for Error heeft op veel verschillende locaties gespeeld in de Randstad: buiten, binnen, kleine en grote locaties zoals b.v. de Paap, Paardcafe, HPC, Musicon, strandtenten (Scheveningen), kroegen, foodfestivals, op het strand zelf maar ook op grotere podia zoals b.v. in de Melkweg.

De jongens werden in 2016 voor verschillende voorrondes geselecteerd zoals b.v. “Road to ParkPop”, “Peter Tetteroo Bokaal”, “de grote Prijs van de Bollenstreek” en …jawel…uit vele aanmeldingen bij : “Radio Veronica Breakthru”.

(13)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *