RoPaPop 2015


Evenementgegevens


RoPaPop 2015

Roparun Logo

Op zaterdag 25 organiseert Hans van Ginneken een sponsoravond in de Reeweghal in Dordrecht om zoveel mogelijk geld op te halen voor de RoPaRun.

Deze muzikale avond kost €10 euro en komt geheel ten goede aan de RoPaRun.

Op deze avond treden op.

Gin:

Afbeelding bij agendaitem: 'Classic rockband Gin in Jazzpodium DJS'

Met hier en daar een bekende Top 2000-hit, toppers uit het rockgenre en af en toe een dampende blues, weet Gin waar stevige live-muziek om draait. De band is opgericht in 2004 en draait al die tijd op dezelfde formule: zonder onzin een eerlijk potje ruwe, gevoelige live-muziek neerknallen.

Frontvrouw Ginet Balistreri is bij sommigen bekend als gevoelige akoestische troubadour, maar in Gin is zij het prettig gestoorde podiumdier met een overdosis aan passie. Met haar verrassende stemgeluid en niet alledaagse manier van zingen wint ze de aandacht van het publiek binnen één couplet en houdt ze die ook vast tot de laatste uithaal. ‘Een optreden is een feestje’, vertelt haar performance.

LOFT52

Begonnen op een zolderkamer (2008) als tweemansformatie bestaande uit Jasper Coehorst (zang, gitaar) en Patrick de Geus (gitaar). Sinds 2013 is de band uitgebreid met Hans Mulders op drums en Gertjan van den Bersselaar op bas. ”Samen met deze muzikanten hebben we de muziek naar een hoger niveau kunnen tillen.”

Loft52Juli 2014 heeft de band zijn eerste album afgeleverd met als titel ‘Hopes and Dreams’. Eind augustus is deze verkrijgbaar op CD en in de iTunes store. Naast het eigen werk brengen ze ook covers ten gehore van o.a. John Mayer, Foo Fighters, Seal, Stone Temple Pilots, Paul Weller, Lenny Kravitz etc.

ZORROW
Het fundament van Zorrow werd in februari 2005 opgericht door Floris die Ton wist te strikken om samen met Wim, die wilde aanblijven vanuit de oude sessieband, de nieuwe huisband van de Dordtse Jazz Sociëteit te vormen. Na enkele maanden werd Tom als laatste aan de band toegevoegd nadat hij enkele malen als invaldrummer had meegespeeld tijdens de sessies. Sindsdien begeleiden we elke 3de vrijdag van de maand de (blues) sessies.
Naast onze vaste maandelijkse optredens in de Dordtse Jazz Sociëtiet zijn we met een stevig repertoire in de omgeving van Dordrecht bekend geworden door optredens op o.a. het Big Rivers festival, de Bluescruise, In De Klander Muelen en de traditionele opening op de eerste zondag van het nieuwe jaar in Café Merz.
Kom en steun dit geweldige doel!!

(18)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *