Shagging Ponies + Steelcock @Havana


Evenementgegevens


Shagging Ponies + Steelcock @Havana

‘SteelCock’ :
De oudste metalband van Sliedrecht heeft een grote schare trouwe fans. Reikhalzend wordt uitgekeken naar het nieuwe werk van deze oude rockers, dat waarschijnlijk in de loop van dit jaar opgenomen zal gaan worden. Naast het stevige stampwerk speelt de band ook blues, ballads en meer. Het repertoire bestaat uit louter eigen nummers, hoewel er op speciaal verzoek ook wel eens een cover -dan wel in eigen uitvoering- gespeeld wordt.

Eigenlijk zou SteelCock tijdens de openingsweek van Havana LIVE spelen, maar wegens gezondheidsproblemen ging dit optreden niet door. De nummers “HeartBeat” en “HeartBreaker” hebben zodoende een dubbele betekenis, deze avond!!!

SteelCock bestaat uit Balt Blijenberg op drums, Dirk Rietveld op bas, Cees de Wit op slaggitaar en zang, Rob de Wit op sologitaar en zang, José Kraayeveld op toetsen en Theo “The Voice of Rock” Peele op zang.

Shagging Ponies:
shagging_ponies

5-mans Glamrock coverband uit Rotterdam
Shagging Ponies heeft de afgelopen jaren vooral de Rockcafe’s in Nederland verovert met onvervalste Rock met een extra randje. Hits uit de Eighties worden met een eigen Rocksaus overgoten en met passie gebracht. Ook de uitstraling en de presentatie is ongekend. Rock zoals Rock bedoeld is, dat is Shagging Ponies.

(4)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *