Steve Payne & Paul Hobday – Roots & Blues @Moonshine


Evenementgegevens


Steve Payne & Paul Hobday – Roots & Blues @Moonshine

SP2, een Britse twee-mans formatie bestaande uit Steve Payne & Paul Hobday, stond al eerder op het podium in The Moonshine. Mede door de geweldige klik met het publiek wilde ze graag tijdens hun najaarstour nog een tussenstop maken en daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. Steve en Paul zijn ware rasmuziekanten die hun sporen in de wereld van de Roots en Blues verdient hebben. Zo speelden ze in het verleden o.a. samen met niet onverdienstelijke grootheden als Dr. John en B.B. King.

Steve Payne kan rustig omschreven worden als één van de meest unieke en veelzijdige gitaristen in het Verenigd Koninkrijk maar is ook een gevierd en niet-voorspelbare singer-songwriter, multi-instrumentalist, wordsmith en verhalenverteller.

In 2010 bundelde Steve zijn krachten met Paul Hobday, een Westcountry “gun for hire” gitarist, om een krachtig duo te vormen dat op grote schaal tourde door Canada, Europa en de VS.

Na het opnemen van een nieuw studio-album, “Raise A Glass”, keerden Payne en Hobday terug naar de VS om daar als duo, maar ook als trio met Yardbirds en Nine Below Zero Harpman Billy Boy Miskimmin, te touren.


Of er ook deze keer weer gastartiesten meekomen is nog een verrassing maar dat we gaan genieten is een zekerheid. Tijdens deze intieme avondsessie gaan we terug naar de roots, de muziek waar het allemaal mee begon… sit back, have a drink and enjoy!

 

(3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *