Sunday Music Session @Dolhuis


Evenementgegevens


Sunday Music Session @Dolhuis

Zondag 21 mei

SUNDAY MUSIC SESSION

Programma:
14:30 uur zaal open / B&B DJ Collectief
15:30 uur Emma & the Sweet Tones
16:45 uur The New Company
17:30 uur Trio CD&E
19:00 uur Einde

 Aanvang: 14:30 uur / Entree:  € 5,- 

Catering by : RUMAH MUNSEL

Party Catering Service – Indische/Molukse Snacks, Maaltijden en/of Live Muziek!

Emma & the Sweet Tones

Met het optreden in het Dolhuis op zondag 21 mei a.s. presenteert de Dordtse muziekformatie Emma & the Sweet Tones zich aan het grote publiek.
De formatie is opgericht door zangeres en pianiste Emma Thwaite en bestaat verder uit DJ Ciggaar op bas, Wouter Helmens op gitaar en achtergrondvocalen en Tree op percussie.
Emma is verantwoordelijk voor de eigen composities en teksten aangevuld met bijdragen van Wouter. Naast het eigen materiaal wordt het repertoire aangevuld met covers van o.a. Nathalie Merchant, Madeleine Peyroux.
De muziek van Emma & the Sweet Tones laat zich moeilijk onder één noemer vangen; invloeden uit de jazz, blues, latin en rock zorgen voor een spannende mix van allerlei stijlen, waarin de ‘roots’ van de muzikanten goed tot uitdrukking komen.
Dit zorgt, samen met het veelzijdige stemgeluid van Emma, voor eigenzinnige songs met verrassende arrangementen.
Special guest: Peter Bansberg op vibrafoon.

The New Company
Daarna staat de volgende debutant The New Company in de spotlights. The New Company bestaat uit een jonge vriendengroep Giorgo, Gerson, Jade en Joey. Zij verzorgen tijdens de Sunday Music Session het pauzeprogramma. Hun muziek zijn covers van ondermeer Coldplay, Selah Sue en the RHCP.

CD & E TRIO

Het CD & E Trio staat als derde band op het programma. Het trio bestaat uit Clemens Hoffman,piano en zang, Dennis Huijer, bas en Erik Bansberg op cajon. Dit trio speelt voornamelijk eigen composities geschreven door Clemens Hoffman, aangevuld met covers van The Beatles en Elton John. Tijdens dit optreden spelen zij ook met een aantal gastmusici.

Presentatie & pauze muziek: B&B DJ Collectief

Burn the DJ en DJ BK vormen het nieuwe DJ-collectief B&B DJ-Collectief uit Dordrecht. Sinds zomer van 2015 zijn de muziekmannen Ben Korzelius en Berny Manspeaker gestart met als doel goede muziek te delen onder het motto “creating good moods”. De ontmoeting tussen deze twee heren vond ooit plaats bij één van de vinylrekken bij Velvet Music (waar anders!?).

 

(8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *