Swing-a-Long met Piano & Pils en Roel R @Moonshine


Evenementgegevens


Swing-a-Long met Piano & Pils en Roel R @Moonshine

Als we dan toch een pianoavond neerzetten, laten we dan ook maar extra gek doen… Met live muziek van Piano & Pils, muzikale gekkigheid van DJ/presentator Roel R en ook nog eens onze Cocktail Friday beloofd dit een knotsgekke avond te worden. Meezingen, swingen en bakken lol, dat is Swing-a-Long in The Moonshine.

Piano & Pils geven hun eigen draai aan de ooohhh zo bekende pianoavonden waarbij swingen het sleutelwoord is. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden zijn deze heren altijd te vinden voor een feestje en weten de tent dan ook compleet op zijn kop te zetten. In tegenstelling tot vele andere piano acts komen de drums van Piano & Pils niet uit een computer wat de spontaniteit alleen maar meer ten goede komt. De energie, maar ook de bergen lol die de mannen beleven, spat van het podium en werkt bijzonder aanstekelijk.

DJ/Presentator Roel R is een echte duizendpoot met vele jaren ervaring in het entertainment vak. Je weet eigenlijk nooit precies wat je kan verwachten maar een feestje bouwen… dat kan hij als geen ander. De lekkerste hits met de nodige gekkigheid en wie weet wel een spontane quiz, met Roel R is alles mogelijk.

Uiteraard hebben wij deze avond ook “gewoon” onze Cocktail Friday. Alle cocktails zijn ook deze avond slechts 5 euro en een mooie longdrink heb je zelfs voor 4 euro. Ook geven we weer 1,50 korting op elke gin uit onze nieuwe selectie met een premium tonic en bijzondere garnituren.

(22)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *