The Artificial – RIP2016 @Popcentrale


Evenementgegevens


The Artificial – RIP2016 @Popcentrale

RIP 2016: (A) LIVE TRIBUTE TO THE FALLEN HEROES
Zoals jullie weten was 2016 een heftig jaar voor de popmuziek. Vele grootheden hebben ons verlaten en hebben nu waarschijnlijk een epische jamsessie in de wolken.
Daarom is er RIP2016. Verschillende bands uit de regio coveren de anthems van de in 2016 gesneuvelde legendes.

The Artificial is een indie pop/electro band uit Rotterdam. De band bestaat uit 5 vrienden en worden beïnvloed door bands als Two Door Cinema Club, Kensington, Foals en Bloc Party. De synthesizer is een sterk aanwezig instrument en de muziek is ontzettend dansbaar. Het is een stijl die goed past bij de smaak van jongeren in deze tijd, maar heeft ook verwijzingen naar de 80’s.
Het belangrijkste doel van deze band is om het publiek te laten dansen en vooral om een goeie tijd te hebben. Ze proberen er altijd een feestje van te maken met hun eigen nummers, maar af en toe ook met unieke covers. Dit is alles in de eigen stijl van deze band.


De debuut-EP ‘Awkward Stories About You’ is eind vorig jaar in eigen beheer uitgebracht onder de naam Pepperstreet. Inmiddels is er de nieuwe single ‘Chemistry’ en daarbij is de naam veranderd naar The Artificial.
Tot nu toe hebben ze alles zelf gedaan en daarmee houden ze de term ‘indie’ hoog.

Kaarten koop je hier

(27)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *